We hebben heel lang kunnen puzzelen, maar de aanvragen voor opvang blijven maar binnenstromen. Het lukt niet meer, we moeten een noodstop inlassen. Dat wil zeggen dat we totaal geen ruimte meer hebben om kittens of katten op te vangen. Al onze opvanggezinnen zitten bomvol. Met pijn in het hart, zoals elk jaar weer. Hopelijk wordt het de volgende jaren beter nu er een verplicht castratie- en sterilisatiebeleid is en mensen hun verantwoordelijkheid beginnen nemen.

Wij zijn trots te mogen meedelen dat tijdens de maanden juni, juli en augustus de gedoneerde  Zooplus bonuspunten van het Zooplus "Goede Doelen Programma" naar onze vzw gaan (Klik hier voor Facebookpost Zooplus).

Wil je ons ook steunen, maar heb je geen idee hoe dit werkt, neem dan vast eens een kijkje op volgende pagina: https://www.zooplus.nl/content/goede_doelen.

Kortom, met zijn allen naar http://www.zooplus.nl en bestellen maar!

Afbeelding van Zooplus_bonuspunten 

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik de link onderaan deze pagina en steun ons! Van elke aankoop die gebeurt via deze link, krijgen wij een klein percentage.

Ook met SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan De Snorhaar, zonder dat het u een cent extra kost! U doet uw online aankopen gewoon via de SponsorKlikspagina die u bereikt via een klik op het logo hieronder. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten zij door op onze bankrekening!

Sponsorkliks

Ons Schanulleke zoekt dringend een eigen thuis. Ze verblijft momenteel als laatste van haar nestje bij haar opvanggezin. Ze zou echter moeten verhuizen en wij zouden graag zien dat dat rechtstreeks naar haar definitieve thuis wordt! Wie geeft haar een kans? Kijk bij onze adopties. 

We zijn dringend op zoek naar bijkomende opvanggezinnen! Neem aub zo snel mogelijk contact op indien je interesse hebt. Ook al is het maar eenmalig dat je een nestje wil opvangen. Elk nestje dat we kunnen opvangen is gered! Er blijven oproepen binnenstromen voor het opvangen van kittens maar al onze opvanggezinnen zitten al vol. Bijgevolg moeten we de kittens aan hun lot overlaten en dat is heel moeilijk. Vraag eens rond bij dierenvrienden , familie, kennissen of ze interesse hebben en laat ze contact opnemen met mij op 0472/444798. Bedankt namens de hulpbehoevende kittens!

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!