Adopties De Snorhaar

Je kan geen kittens op voorhand reserveren. Het kitten moet voldoende tijd hebben doorgebracht bij het opvanggezin zodat zij het karakter kunnen leren kennen. Dit omdat we een zo goed mogelijke match willen maken tussen toekomstig baasje en kat. We rekenen hiervoor op jullie begrip. Hou dus onze website goed in de gaten indien u een kitten wil adopteren en ga hierbij niet enkel af op het uiterlijk, maar lees zeker ook de uitleg bij de foto! 

Al onze kittens en katten verblijven in verschillende opvanggezinnen. Wil je meer informatie over een katje of een afspraak maken om te gaan kijken, contacteer dan telefonisch het opvanggezin via het telefoonnummer of het e-mailadres dat bij de foto vermeld staat. Onder de foto staat steeds een link met meer uitleg omtrent het katje en eventuele contactgegevens. Je dient het algemene nummer van De Snorhaar NIET te bellen. De persoon die het algemene nummer opneemt zal je niet kunnen helpen met je vraag in verband met adoptie van een specifiek kitten of kat; dit kan enkel het opvanggezin doen.

Een katje adopteren kost 105€. Hiervoor is het ontwormd, ontvlooid, heeft het zijn inentingen gehad tegen katteziekte en niesziekte, is het gecastreerd/gesteriliseerd en gechipt. Een kitten kan pas verhuizen wanneer het al deze behandelingen heeft gehad. Daarvoor moet het 12 weken oud zijn. 

 

 

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!