Tiego

 

  • Naam: Tiego
  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01/01/2010
  • Moet buiten kunnen? Ja  
  • Kan omgaan met kinderen: ja
  • Kan omgaan met katten: nee
  • Kan omgaan met honden: nee

Tiego is een superlieve, aanhankelijke knuffelkater. Zijn leeftijd wordt geschat rond de 10 jaar.
Hij houdt van huiselijke gezelligheid. Hij ligt graag tegen je aan (niet op schoot) en zit graag bij je in de buurt. Samen zijn, dutjes doen, lekker eten, regelmatig eens geaaid worden, korte ommetjes maken in de tuin (hij blijft in de buurt van het huis) en korte spelmomentjes zijn de ingrediënten van een perfecte Tiegodag.
Nieuwe mensen vindt hij spannend, maar eenmaal hij je vertrouwt, heb je een maatje voor het leven!
Tiego vindt het niet leuk om het terrein te delen met andere poezen. Dat is dan ook de enige reden waarom we een nieuwe thuis willen vinden voor hem, waar hij lekker relaxt kan zijn. Daarom ook liever geen jonge kinderen.
Tiego heeft 2 aandachtspuntjes:  z’n voeding en zijn gevoeligere luchtwegen. Het is een aandachtspunt, maar zeker geen grootse belemmering voor hem.
Tiego eet graanvrij natvoer en vers vlees (gebakken, gekookt en rauw).
We kennen Tiego zijn verleden niet. We vingen hem ongeveer 4 jaar geleden op nadat we hem in ons tuinhok vonden. Hij bleek daar te overleven. Op 4 jaar tijd is hij veranderd in een super aanhankelijke, speelse kater. Ook zijn gezondheid is in positieve zin veranderd. Tiego heeft astma, wat je hoort aan een reuteltje als hij ronkt. Dit is de afgelopen jaren alleen maar verbeterd. En volgens de dierenarts kan dit in een minder stresserende omgeving ( zonder andere poezen) nog verbeteren.
Tiego woont momenteel in Aalst. Hij vertrekt wettelijk in orde (gecastreerd, gechipt, prijs otk) en we geven graag zijn vervoersmand, buitenhokje, favoriete dekentje en speeltje mee. Vind je Aalst te ver? Als je de gepaste match bent, brengen we hem graag tot bij jou. We hebben graag op voorhand wel eens een ontmoeting met elkaar. Interesse? Contacteer Griet op 0498/29.07.62 of Martine op 0472/52.55.38 of je kan mailen naar  vangorp_griet@hotmail.com.