Loewie & Moosey

Loewie & Moosey
  • Naam: Loewie & Moosey
  • Geslacht:  Kater & Kater
  • Geboortedatum: 01/09/2020 & 01/05/2020
  • Mag buiten kunnen? Ja
  • Kan omgaan met kinderen: oudere kinderen
  • Kan omgaan met katten:  ja
  • Kan omgaan met honden: nee
  • Contact opvanggezin: nancy.vleugels@skynet.be

Beste mensen, graag wil ik jullie voorstellen aan een bijzonder duo.   Moosey is een jong verlegen kattinetje dat geboren werd begin mei 2020, met haar 7 maanden is ze al een prachtige tienermeid in wording.  Moosey geeft niet snel haar vertrouwen en het duurder lang vooraleer ze zich liet aaien, maar het socialisatieproces kwam pas echt op gang toen ze Loewie leerde kennen. Deze rakker is van begin september en een echte macho.  Hij ziet eruit als een kleine tijger met zijn mooie strepen en dat is hij ook wel een beetje.  Hij is de baas en is zot van speelgoedmuizen. Hij laat zich ook niet zomaar pakken, hij beslist zelf wanneer hij een knuffelsessie wil en bij je in de zetel komt liggen, pas dan wel op voor de vingers, want in zijn speels enthousiasme wil hij daar wel eens in bijten.  Een echte rebel is dit klein katje. 

En die rebel had Moosey nodig in haar leventje, haar eigen beschermengeltje.  Ze voelt zich veel veiliger als hij in de buurt is en samen kunnen ze geweldig goed ravotten.  Moosey is nog steeds erg voorzichtig naar mensen toen, maar we zien haar nu wel stappen maken.  Ze laat het toe zich te aaien als ze aan het eten is en loopt niet meteen meer weg als ze aan het spelen is met haar maatje.

Ze leert van hem en we zien dat hij ook wel geniet van zijn rol als sterke kattenvriend. 

Dus dat is ook meteen de reden dat wij hen graag samen willen houden, zo kan onze zwarte parel Moosey verder openbloeien en heeft Loewie een speelkameraadje waar hij zijn energie aan kwijt kan. Voor dit mooie duo zoeken we mensen die het geduld hebben om Moosey verder te laten socialiseren, een gezin met kleine kindjes lijkt ons ook geen goede match gezien vooral Loewie nogal eens wild kan spelen, kleine vingertjes zijn niet veilig.  Wil je graag beide katjes komen bezoeken bij hun opvangmama in Laakdal, stuur dan een mailtje met de naam van de katjes in de titel naar nancy.vleugels@skynet.be   en hopelijk kunnen ze gauw samen naar hun paleisje vertrekken.