Kale plekjes hebben is niet leuk.

Kale plekjes hebben is niet leuk.
Kale plekjes hebben is niet leuk.
Wij kittens, willen toch even ons verhaaltje kwijt. Op de plek waar wij gevonden zijn kregen we lekker eten, wat nodig is om groot te worden. Maar we hadden allemaal van die kale plekjes op onze vachtjes. Het was duidelijk dat we ook verzorging nodig hadden.
Toegekomen bij ons opvanggezin van “De Snorhaar” bleek dat we allen schimmel hadden. Bij de 3 die er wat beter aan toe waren werd onmiddelijk een behandeling opgestart. Het moet wel serieus zijn want de kuur duurt 10 weken en zou ook nog eens héél duur zijn.
Ondertussen zijn we alle 6 gestart met medicatie waardoor we ons terug vrolijk voelen en zo onze vriendjes niet meer kunnen besmetten. Ons sociale leventje kan beginnen.
We vinden het wel sneu dat deze lieve mensen zoveel tijd en centjes moeten stoppen in ons, maar ze doen dit wel met zo veel liefde. Zolang we met zoveel kittens een zwerversbestaan moeten leiden zal deze lelijke schimmel zich jammer genoeg blijven verspreiden.? Het zou “pawsome” zijn moesten jullie ook willen doneren voor onze medicatie.
Deze kleine dropjes zijn nog niet klaar voor adoptie.