Nemo en Nova

Nemo en Nova

Een bijzonder verhaal van 2 onafscheidelijke broertjes. Nemo en Nova zijn als vrolijke, speelse katjes in opvang gekomen bij De Snorhaar. Ze waren super gehecht aan elkaar. De 2 prachtige rosse katertjes waren zeer schuw naar mensen toe en hadden wel wat tijd nodig om hun opvangmama Sharry steeds meer te kunnen vertrouwen. Met een kommetje tonijn waren ze wel te verleiden en waren ze toch even aaibaar.

Na enkele weken in opvang kreeg Nova regelmatig epileptische aanvallen. Er werd geen medische oorzaak gevonden. Doordat ze geen knuffelkatjes waren, en een medisch probleem was bij Nova, was het niet evident om het juiste gouden mandje te vinden voor deze 2 schatten. Lang hebben ze moeten wachten tot er opeens het langverwachte telefoontje kwam.

De broertjes werden eindelijk samen opgenomen in een nieuwe thuis, waar ze liefdevol ontvangen werden, ondanks hun rugzakjes. Hun nieuwe baasje is helemaal weg van hen. Ze hebben zich goed kunnen aanpassen en leven als echte prinsjes. De broertjes hebben hun eerste stapjes al buiten gezet en ook al kennis gemaakt met de nieuwe puppy. Ze zijn al beste vriendjes alsof ze al jaren samen zijn.

Voor de opvangmama was deze adoptie de spannendste van allemaal.