Pookie & Poppy

Pookie & Poppy
  • Naam: Pookie en Poppy
  • Geslacht:  Kattin & Kattin
  • Geboortedatum: 10/04/2021
  • Mag buiten kunnen? Ja
  • Kan omgaan met kinderen: geen kleine kinderen
  • Kan omgaan met katten:  ja
  • Kan omgaan met honden: ?
  • Contact opvanggezin: nancy@desnorhaar.be
Beste mensen, graag willen we jullie voorstellen aan Poppy en Pookie, girlpower in het kwadraat.  Deze twee zusjes zijn klaar om samen hun koffertje te pakken naar hun gouden mandje. Beiden zijn 2 x gevaccineerd, geen wormen en vlooitjes, chip en sterilisatie is rond en hebben een boekje van de dierenarts.
Ondanks de grote verschillen tussen beide katjes, kunnen ze elkaar niet missen.  Pookie is een erg sociaal kitten, ze houdt van aaitjes en komt graag dicht in je buurt liggen of op je schoot vertoeven.  Ze volgt je overal naartoe en wil altijd weten waar je mee bezig bent en schrik niet als dat pootje van haar eens komt voelen wat je in je handen hebt. Niet ver van Pookie vinden we ook Poppy terug, maar zij is wat terughoudend, ze kijkt eerst de kat uit de boom.  Wat niet wil zeggen dat ze stilletjes in een hoekje blijft zitten, spelen met haar zusje is haar favoriete bezigheid.  Ligt ze te slapen dan vindt ze het ook niet erg om gestreeld te worden en daar kan ze dan ook echt van genieten.  Poppy is een verlegen meisje waarvan te zien dat hoe meer ze je vertrouwt, hoe vaker ze bij je komt en ook knuffeltjes komt halen. Maar het duurt wat langer, dus voor haar vragen we wat geduld en je zal zien dat komt goed.
Ben je op zoek naar helpers die mee met jou en de Swiffer door je huis stormen, vind je het niet erg dat er al eens een kitten aan je benen hangt als je hun potje eten aan het klaarmaken bent en heb je het nodige geduld om ook Poppy haar hart te veroveren, dan zijn jullie misschien wel de ideale kandidaten die we zoeken.  Beiden kunnen om met andere katten, kinderen kan ook, maar liever niet de allerkleinsten.  Met honden hebben ze nog geen ervaring.
Wil je meer weten over dit vrolijke duo of je kandidaat stellen, stuur dan een mailtje met in de titel de namen van de katjes naar nancy@desnorhaar.be en we nemen contact met je op.  Beide kittens bevinden zich bij hun opvangmama te Laakdal.