Snorhaar acties

Kaartenverkoop

Heel blij zijn wij om jullie eindelijk ons kaartjespakket anno 2020 voor te stellen! 🤩
We gingen dit jaar voor 2 keuzeopties:
– een algemeen pakket en/of
– een verjaardagspakket
Elk pakket telt 8 unieke en verschillende kaartjes met de mogelijkheid om binnenin een persoonlijke boodschap te schrijven.(incl enveloppen). 1 pakje kost €10, zonder verzendkosten.
Bestellen kan heel eenvoudig door op onderstaande link te klikken welke je naar het bestelformulier stuurt. Verdere info kan je daar terugvinden. Wij hopen op een megaverkoop uiteraard! 😍
Nog eens een hele dikke dankjewel voor iedereen die dit mee tot stand deed komen, de eigenaars van de ingezonden foto’s, de jury die me nadien ook bijstond voor feedback en uiteraard Lien, die ik meermaals heb moeten raadplegen voor de teksten, de layout ed. en die dat steeds met de glimlach voor ons wilde doen: dankjewel allemaal!

Verkoop van zakjes catnip

Wat is kattenkruid? Kattenkruid (of ook catnip genaamd) is een plant die familie is van de munt. Het bevat verschillende etherische oliën, waaronder nepetalactone. Hiervan is bekend dat het een euforisch en bijna hallucinerend effect kan hebben op de kat, bij inademing ervan. Catnip wordt veel gebruikt voor kattenspeeltjes.

Kattenkruid kan ingezet worden:

  • Als verrijking, voor veel speelplezier
  • Als ontspanner als je kat gestrest is
  • Als hulpmiddel om bange katten uit hun schuilplaats te lokken
  • Om een nieuw huisje, krabpaal, klimpaal of speeltje aantrekkelijker te maken door er wat kattenkruid op te strooien of sprayen

Wij hebben een geweldige medewerkster in ons team, ons Leonie ????, waar deze plant rijkelijk mag groeien in haar tuintje. De samenstelling van een zakje is dan ook 100% biologisch en van eigen teelt. Speciaal tijdens deze coronaperiode, schenken we jullie bij aankoop van een zakje catnip al het materiaal om voor jouw poezenvriend een speeltje te maken zodat je er alvast wat catnip in kan verwerken. Stofjes hiervoor kunnen gekozen worden, zolang de voorraad strekt. Optie nummer 3 is intussen uitverkocht (een speeltje bestaat steeds uit 2 identieke stofjes)

Een setje bevat:

  • 1 zakje catnip
  • 2 identieke stofjes
  • 1 plukje vulling voor het speeltje
  • 1 magneetje van De Snorhaar vzw

Het enige wat jij dan nog moet doen is de stofjes aan mekaar naaien en vullen met de vulling en een beetje catnip uit je zakje. En dan… spelen maar poezebeestjes!

Wat moet je doen bij interesse? Simpel: je vult het bestelformulier in met jouw persoonlijke gegevens:

Klik hierop om naar het bestelformulier te gaan