Snorhaar acties

Warme Acties voor De Snorhaar

Zoals jullie allemaal wel weten gaat de Warmste week niet door dit jaar in de uitvoering zoals we ze gewoon zijn. Vele goede doelen zijn daar de pineut van. Komt nog bij dat we in corona tijden nergens met een verkoopsstandje kunnen staan, onze quiz moesten annuleren, geen kerstmarktje in t vooruitzicht en weinig kansen zien om wat extra centjes te verdienen voor onze katjes.
Daarom: laat ons zelf WARME acties organiseren!
We hebben dus de hulp van jullie allemaal nodig om op het einde van het jaar een super leuk extraatje op onze rekening te zien verschijnen en onze rekeningen te kunnen blijven betalen.
Wat wil dit zeggen:
1. jij zet een actie op poten en organiseert alles
2. wij delen die actie op onze Facebook-pagina
3. vóór 25/12/20 stort je de centjes door op onze rekeningnr BE12 7340 4570 5092
Wat kan ik doen horen we je denken? enkele voorbeelden:
– je hebt een zaak en wil een percentje van de verkoop aan ons schenken
– je bent creatief/kan iets maken en je wil dat dan verkopen tvv voor onze vzw
– je kan iets bakken en wil dat verkopen
– je hebt een webshop en bij een bestelling vanaf een bepaald bedrag schenk je iets aan De Snorhaar vzw
– je bent bij een jeugbeweging en gaat auto’s wassen
– je spaart bij alle mensen die je kent centjes bij mekaar
-…
We denken dat jullie zelf creatief genoeg zijn om bij jezelf te kijken of er iets leuks is dat je op poten kan zetten en dit lijstje aan te vullen.?
Wij kijken alvast uit naar jullie leuke ideeën. Acties kunnen vanaf nu tot 25/12/2020.
Je kan ook naar www.desnorhaar.be/doneren gaat en kijken hoe je De Snorhaar op verschillende manieren kan steunen (een gift met fiscaal attest, sponsoring via Trooper, Zooplus ..)

Kaartenverkoop

Heel blij zijn wij om jullie eindelijk ons kaartjespakket anno 2020 voor te stellen! ?
We gingen dit jaar voor 2 keuzeopties:
– een algemeen pakket en/of
– een verjaardagspakket
Elk pakket telt 8 unieke en verschillende kaartjes met de mogelijkheid om binnenin een persoonlijke boodschap te schrijven.(incl enveloppen). 1 pakje kost €10, zonder verzendkosten.
Bestellen kan heel eenvoudig door op onderstaande link te klikken welke je naar het bestelformulier stuurt. Verdere info kan je daar terugvinden. Wij hopen op een megaverkoop uiteraard! ?
Nog eens een hele dikke dankjewel voor iedereen die dit mee tot stand deed komen, de eigenaars van de ingezonden foto’s, de jury die me nadien ook bijstond voor feedback en uiteraard Lien, die ik meermaals heb moeten raadplegen voor de teksten, de layout ed. en die dat steeds met de glimlach voor ons wilde doen: dankjewel allemaal!