Adopties

Je kan geen kittens op voorhand reserveren. Het kitten moet voldoende tijd hebben doorgebracht bij het opvanggezin zodat zij het karakter kunnen leren kennen. Dit omdat we een zo goed mogelijke match willen maken tussen toekomstige baasje en kat. We zoeken zoveel mogelijk een gouden mandje voor onze katten. We rekenen hiervoor op je begrip. Hou dus onze website of Facebook goed in de gaten indien je een kitten of kat wil adopteren en ga hierbij niet enkel af op het uiterlijk, maar lees zeker ook de uitleg bij de foto!

Al onze kittens en katten verblijven in verschillende opvanggezinnen. Wil je meer informatie over een katje of een afspraak maken om te gaan kijken, contacteer dan het opvanggezin via het telefoonnummer of het e-mailadres dat bij de foto vermeld staat. Onder de foto vind je steeds een link waar je meer uitleg vindt omtrent het katje. Hier staan ook de contactgegevens van het opvanggezin vermeld. Je hoeft hiervoor NIET het algemene nummer van De Snorhaar vzw te bellen. De persoon achter het algemene nummer zal je niet kunnen helpen met je vraag naar de adoptie van een katje dat je op onze website gezien hebt, dit kan enkel het opvanggezin doen.

Een katje adopteren kost 120 euro. Voor deze bijdrage is het ontwormd, ontvlooid, heeft het zijn inentingen gehad tegen kattenziekte en niesziekte, is het gecastreerd/gesteriliseerd en gechipt. Een kitten kan pas verhuizen wanneer het al deze behandelingen heeft gehad. Daarvoor moet het 12 weken oud zijn.

Heeft De Snorhaar geen kittens of katten ter adoptie of zie je de ideale match niet? Neem gerust een kijkje op www.adopteereendier.be . Dit is een platform van de Vlaamse Overheid waar de verschillende asielen en opvangen te adopteren katten (en andere dieren) zetten. Misschien kan je daar je match wel vinden.

Fuzzy

Kater
°07/06/2021

Mazzel

Kater
°13/05/2021

Moby

Kater
°13/05/2021

Powel

Kater
°01/03/2018

Mona & Millie

Kattin & Kattin
°01/05/2021

Luna

Kattin
°01/01/2005

Morris

Kater
°01/01/2020