Steun De Snorhaar vzw

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!

Het bedrag van jouw aankoop verandert niet, maar als je via deze link op onze website een product bestelt bij ZooPlus, dan ontvangen wij een klein percentage van hun netto omzet op de bestelde producten.

TROOPER is aangekomen bij De Snorhaar vzw! Tegenwoordig bestel je ongetwijfeld heel veel online. Coolblue, Bol.com, Booking.com, Collect&Co, JBC, Tuinadvies, … . Door even naar www.trooper.be/desnorhaarvzw te gaan, kan je De Snorhaar steunen zonder dat het je iets meer kost. De Snorhaar zal een procentje van je aankoop krijgen. De lijst van partners via Trooper is zeer lang en opgedeeld in verschillende categorieën: Reizen, Huis&Tuin, Electro, Pretparken …

Werk je met Firefox of Chrome? Dan kan je eveneens Trooperbot installeren en dan word je automatisch gewaarschuwd als je op een Trooper-site komt.

Giften

Het verzorgen van katten kost natuurlijk handenvol geld: eten, kattenbakvulling, mandjes, benches, krabpalen, speeltjes, … Maar ook dierenartskosten voor medicatie, ontworming, ontvlooiing, vaccinaties, sterilisatie, castratie of andere ingrepen moeten worden betaald.

Elke financiële bijdrage is dus meer dan welkom. Wil je je steentje bijdragen dan kan je steeds een gift doen op ons rekeningnummer: BE12 7340 4570 5092.

Wil je op een andere manier steunen? Dat kan! Zo hebben we altijd nood aan spulletjes voor de poezen, maar ook kopieer/drukwerk, enveloppen, postzegels, … zijn altijd welkom. We zijn erg dankbaar voor alle hulp, want alle beetjes helpen!

Verlanglijstje

Mensen vragen geregeld wat wij nog kunnen gebruiken. Daarom hebben we een verlanglijstje samengesteld op www.bol.com om jou te helpen in de keuze wat onze Snorhaar-poezenhartjes nodig hebben. Je kan hier bestellen en laten leveren bij De Snorhaar vzw. Stuur dan even een bericht naar info@desnorhaar.be of laat iets achter op onze Facebook-pagina en dan sturen we je het afleveradres door. Je mag het natuurlijk ook bij je thuis laten leveren en dan brengen naar één van onze medewerkers.

Verlanglijstje

Affiches

Wij krijgen regelmatig de vraag van mensen of we posters of affiches hebben die ze mogen uithangen om reclame te maken voor De Snorhaar vzw. Hieronder kan je de link vinden naar onze beschikbare affiches en deze downloaden op jouw pc.

– Algemene affiche De Snorhaar vzw:

Affiche De Snorhaar vzw

– Affiche “Stalkat” van De Snorhaar vzw:

Affiche Stalkat De Snorhaar vzw