Steun De Snorhaar vzw

TROOPER is aangekomen bij De Snorhaar vzw! Tegenwoordig bestel je ongetwijfeld heel veel online. Coolblue, Bol.com, Booking.com, Collect&Co, JBC, Tuinadvies, … . Door even naar www.trooper.be/desnorhaarvzw te gaan, kan je De Snorhaar steunen zonder dat het je iets meer kost. De Snorhaar zal een procentje van je aankoop krijgen. De lijst van partners via Trooper is zeer lang en opgedeeld in verschillende categorieën: Reizen, Huis&Tuin, Electro, Pretparken … Gert Verhulst toont hier alvast hoe het moet : https://www.youtube.com/watch?v=ubU0Ja5TEoI&feature=youtu.be

Werk je met Chrome? Dan kan je eveneens Trooperbot installeren en dan word je automatisch gewaarschuwd als je op een Trooper-site komt.

Giften

Het verzorgen van katten kost natuurlijk handenvol geld: eten, kattenbakvulling, mandjes, benches, krabpalen, speeltjes, … Maar ook dierenartskosten voor medicatie, ontworming, ontvlooiing, vaccinaties, sterilisatie, castratie of andere ingrepen moeten worden betaald.

Elke financiële bijdrage is dus meer dan welkom. Wil je je steentje bijdragen dan kan je steeds een gift doen op ons rekeningnummer: BE12 7340 4570 5092. Vanaf nu kan De Snorhaar ook fiscale attesten uitreiken. Dit wil zeggen dat je, als je op jaarbasis minstens 40€ aan De Snorhaar stort met als omschrijving ‘Gift’, je van ons in het voorjaar een fiscaal attest kan ontvangen dat je kan vermelden op je jaarlijkse personenbelasting. Concreet krijg je dan 45% van je gift terugbetaald. Voor alle giften die wij mogen ontvangen vanaf 1 januari 2024, worden wij verplicht het rijksregisternummer van de schenker te vermelden op het fiscaal attest. Zonder deze gegevens mag het fiscaal attest niet meer uitgereikt worden. Plaats daarom in de mededeling van je gift dus: gift – naam en voornaam – email – rijksregisternummer.

In oktober 2020 kregen we onze erkenning om fiscale attesten af te leveren. Alleen bleek dat, door een communicatiefoutje van FOD Financiën, dit pas geldt voor inkomsten van 2021. Dit betekent dat we voor de giften die ik 2020 gedaan werden, geen attesten kunnen afgeleverd worden. We vinden dit natuurlijk zeer vervelend. Wens je hier meer info over of heb je vragen, aarzel niet om een mailtje te sturen naar boekhouding@desnorhaar.be.

Wil je op een andere manier steunen? Dat kan! Zo hebben we altijd nood aan spulletjes voor de poezen, maar ook kopieer/drukwerk, enveloppen, postzegels, … zijn altijd welkom. We zijn erg dankbaar voor alle hulp, want alle beetjes helpen!

Verlanglijstje

Mensen vragen geregeld wat wij nog kunnen gebruiken. Daarom hebben we een verlanglijstje samengesteld op www.bol.com om jou te helpen in de keuze wat onze Snorhaar-poezenhartjes nodig hebben. Je kan hier bestellen en laten leveren bij De Snorhaar vzw. Stuur dan even een bericht naar info@desnorhaar.be of laat iets achter op onze Facebook-pagina en dan sturen we je het afleveradres door. Je mag het natuurlijk ook bij je thuis laten leveren en dan brengen naar één van onze medewerkers.

Verlanglijstje

Affiches

Wij krijgen regelmatig de vraag van mensen of we posters of affiches hebben die ze mogen uithangen om reclame te maken voor De Snorhaar vzw. Hieronder kan je de link vinden naar onze beschikbare affiches en deze downloaden op jouw pc.

– Algemene affiche De Snorhaar vzw:

Affiche De Snorhaar vzw

– Affiche “Stalkat” van De Snorhaar vzw:

Affiche Stalkat De Snorhaar vzw