Mamina
“Dag poes lief…”

Heel regelmatig krijgen wij donaties in de vorm van een financiële gift. En dat maakt ons uitermate gelukkig want met die bijdrages kunnen wij onze facturen betaald krijgen. Vooral de dierenartsfacturen lopen elk jaar op. We besparen dan ook niet op de gezondheid van onze opvangkatjes. Verschillende vaste opdrachten bereiken ons op ons rekeningnummer, in de vorm van maandelijkse donaties, sporadische stortingen, donaties ter ere van overleden dieren, ter nagedachtenis van overleden mensen die ons een warm hart toedroegen tijdens hun leven, enz.

Bij deze een verhaal van 1 van deze schenkers: Mamina

Mamina starte haar leven als zwerfkat. Ze kwam zo’n 10 jaar geleden aan bij een vriendelijke dame in Schaffen, Daisy. Mamina stal direct ieders hart. Toen Daisy echter zeer zwaar ten val kwam verleden jaar, moest er voor Mamina een andere oplossing gezocht worden en werd de poes opgevangen door een vriendin van Daisy, Eliane. Zij zorgde met veel liefde verder voor Mamina.
Een paar weken geleden bleek Mamina echter heel erg te lijden onder een tumor in de keel en gaf de dierenarts de raad om Mamina te laten inslapen. Hoe graag ze ook gezien werd, dit was de enige waardige oplossing voor haar ?. De tijd was gekomen om afscheid te nemen van mekaar…
Om Mamina (en alle andere poezen die in dezelfde situatie ooit terecht kwamen) te herdenken wilden deze mensen graag een schenking laten doen aan een vzw die de poezen lief heeft.

@lieve verzorgers van Mamina: bedankt, uit de grond van ons hart voor deze gift. Dat Mamina steeds in jullie hart mag blijven wonen ❤️