Lizie & Lucy

Lizie & Lucy
  • Naam: Lizie & Lucy
  • Geslacht: Kattin & Kattin
  • Geboortedatum: 22/04/2021
  • Mag buiten kunnen? kan op termijn, maar moet niet
  • Kan omgaan met kinderen: geen kleine kinderen
  • Kan omgaan met katten: ja
  • Kan omgaan met honden: ja
  • Contact opvanggezin: Lopkewillems@hotmail.com

Hoi,
Wij zijn Lizie & Lucy, twee zusjes van bijna anderhalfjaar. We zijn twee deugnieten die graag ravotten en met speelgoed, vooral als er een pluimpje aanhangt door de gangen crossen. We zijn heel aanhankelijk, wachten ongeduldig tot als onze baasjes thuiskomen want wij zijn graag overal in de buurt. Dit is soms moeilijk voor onze baasjes, we kunnen niet altijd bij hen zijn door het baby’tje en dat vinden we spijtig. Hierdoor gaan we dan van ons laten horen. Soms iets te luid waardoor de baby geen goeie nachtrust kan hebben. Onze baasjes hebben geprobeerd om ons tevreden te stellen met een hele kattenkamer, WoW zou je denken maar toch verkiezen we slapen bij jullie in de buurt of een hele grote ruimte zoals de living. Maar how how, hier niet op afknappen of de pagina sluiten he vriendjes! We zullen dit eens direct goed maken. Dusssss blijven lezen!

Kom Lucy, vertel is verder! We genieten van onze brokjes, af en toe eens van dat nat eten gaat er zeker in, ook al moet ik (Lucy) snel zijn voor ons Lizie dat allemaal al op heeft. Uitdaging hebben we soms wel eens nodig maar hiervoor hebben ze iets goed, een zoek/speelbord waar dan onze favoriete snoepjes in verstopt worden. In onze Top 3 bezigheden staan: krabkartonnen, de laser die we nooit te pakken krijgen en ons uitstrekken op hoge plaatsen. Als we eens buiten komen is dit met een litsje, dit omdat we echte binnen katten zijn en snel schrikken van felle geluiden zoals een motor. Ik, Lucy, de stoere natuurlijk 😉 geniet wel van het snuffelen. Het is dus echt noodzakelijk dat we ons verder lang leven binnen kunnen voortzetten en met elkaar. Om 10u smorgens begint onze wasbeurt aan elkaar, goed afsluiten met een dikke knuffel aan elkaar om 5min later onze kattenstreken eens te tonen aan elkaar maar dit ook weer snel bij te leggen. Ohja, niet vergeten, onze andere vriendjes! Honden, de max, zeker van die grote sloebers waar we kopjes aan kunnen geven. Kleine hondjes die lukken ook, hier vinden we het soms wat raar dat wij groter zijn als hen. Volgende reeks vrienden, de kat. Zalig, zeker de oudere omdat we soms nog houden van een mama die ons achter onze oren wast of ons in toom kan houden. De moederkat is geen must, als jullie soms mochten merken dat we wat meer rust nodig hebben, is een “feliway”onze grote vriend.

Zo onze voorstelling is dan afgelopen. Hopelijk kunnen we met één van jullie beste vriendjes voor altijd worden. Ik denk dat jullie voor onze baasjes als helden beschouwd zouden worden!
Alé tot snel dan eh!

Ohja, ne dikke poot van ons allebei!
Lizie & Lucy.