Pitoe & Stripke

Pitoe & Stripke
  • Naam: Pitoe & Stripke
  • Geslacht: Kater & Kater
  • Geboortedatum: 2018 
  • Mag buiten kunnen? ja
  • Kan omgaan met kinderen: ja
  • Kan omgaan met katten: ja
  • Kan omgaan met honden: ?
  • Contact opvanggezin: stas.inge@telenet.be
  • Locatie: Begijnendijk

9,4 kg pure passie en liefde
Dat Stripke (dialect van streepje) een knuffelkat is kan je echt wel een understatement noemen. Liefst van al vertoeft hij kort bij menselijk gezelschap. Hij is naar iedereen even vriendelijk en lief en geniet met volle teugen van aandacht en aaitjes. Na een fijne knuffelsessie nestelt hij zich op de krabpaal of op de stoel naast mijn bureau om me gezelschap te houden. Al moet ik er eerlijkheidshalve aan toevoegen dat hij ook wel eens een stukje mee wil typen door over mijn toetsenbord te wandelen. Maar als je hem dan weer terug opzij zet is dat ook weer oké voor hem.
Pitoe is al even lief als Stipke maar heeft iets meer tijd nodig om te wennen aan de nieuwe omgeving. Hij is iets meer verlegen maar na twee dagen kwam hij ook uit zijn schuilplaatsje gekropen en om aaitjes vragen. Maar om te slapen zoekt hij voorlopig zijn schuilplaatsje nog op. Zo uit je huis gehaald worden om ergens anders gedropt te worden is natuurlijk ook niet niets. Stripke en Pitoe kwamen samen in de opvang terecht toen hun baasje gestorven is. Haar laatste wens was dat haar harige vriendjes een goede thuis zouden krijgen. En daar zijn we dan ook naar op zoek.  Stripke en Pitoe zijn samen opgegroeid en na hun eerste vijf levensjaren samen gespendeerd te hebben gaan we ze nu niet opsplitsen. Ze zijn dus enkel samen te adopteren.
Bij hun vorige baasje konden ze ook buiten spelen, Pitoe doet dit heel erg graag. Voor Stripke was een korte wandeling om even een frisse neus te halen voldoende, zoals ik al schreef is hij graag kort bij zijn baasjes. Heb jij plaats in je hart en in je huis om deze twee schattebolletjes, die samen 9,4 kg wegen (vandaar de titel), te verwennen? Ideaal ben je dan iemand die veel thuis is en een tuin heeft. Allemaal vinkjes afgecheckt? Stuur dan snel een mail naar stas.inge@telenet.be en vertel me wat over jezelf, je gezinssituatie en hoe je de katjes bij je thuis ziet passen en wie weet kan je ze dan al snel in je armen sluiten. Ze zijn klaar voor adoptie vanaf 22/06.