Chili & Puca

Chili & Puca
    • Naam: Chili & Puca
    • Geslacht: Kattin & Kater
    • Geboortedatum: 2020
    • Mag buiten kunnen? ja
    • Kan omgaan met kinderen: oudere kinderen
    • Kan omgaan met katten: ja
    • Kan omgaan met honden: ?
    • Contact opvanggezin: zeinstra.sietske@gmail.com of 0465 78 84 17
    • Locatie: Sint-Joris-Weert

Twee supersociale katten zijn op zoek naar een huis met tuin én personeel!

Hallo! Wij zijn Chili en Púca, een internationaal duo, maar vooral hele sociale en aanhankelijke katten. We zijn allebei 4 jaar oud; Chili is een stevige kattin en Púca een kirrende kater. We zijn op zoek naar een huis met tuin waar we ons overdag kunnen uitleven. Liefst lopen we vrij binnen en buiten tot het avondmaal. ‘s Avonds maar vooral ‘s nachts kruipen we graag lekker dicht tegen je aan, en voor wie wil kunnen we zelfs voor wekker spelen. Niks zo leuk als wakker worden met kopjes en gespin!

Ik, Púca, werd als klein katertje uitgehongerd in een Spaans veld gevonden naast mijn dode broertje. Een reddende engel bracht me naar Zwitserland. Je zou het vandaag niet zeggen aan m’n uiterlijk, maar ik ben stiekem nog wel wat bang om niet genoeg te eten te hebben. Als het rustig is en ik op m’n gemak ben, kom ik gezellig naast je zitten. Is er veel leven in huis, dan wil ik ook meepraten en volg ik je overal. Mijn gemiauw lijkt blijkbaar heel erg op dat van een kleine kitten…

Ik, Chili, ben een veilig gehechte kattin die niks anders dan het luxeleven heeft gekend. Het maakt me niet uit wie naar me toekomt, als je lief bent, dan krijg je meteen al mijn affectie. Ik durf zelfs te protesteren als ik niet bij je mag zijn, dan doe ik de deur gewoon zelf open! ‘t Is waar, ik ben misschien wel een diva, maar geloof me, je gaat het me direct vergeven. Ik heb wat problemen met m’n hart en ademhaling, maar neem m’n medicatie met veel plezier aan. Samen zijn we een topteam, we reguleren elkaar maar ook alle mensen in onze buurt. Vorig jaar maakten we de tocht van Zwitserland naar België. We hadden de tijd van ons leven in een huis naast het Meerdaalwoud. Toen ons ‘baasje’ daar moest vertrekken, hebben we pech gehad met een misgelopen adoptie. We zitten daarom terug bij haar, maar in een appartement op de tweede verdieping wonen is echt niks voor ons. We need freedom! We hebben nog nooit met kinderen samengewoond, maar bijten of krabben doen we niet, dus zelfs kleine mensjes moeten niet bang zijn van ons. Andere katten trouwens ook niet. We werden al geïntroduceerd tot twee andere speelgenootjes, en behalve een paar keer blazen of meppen ging dat echt goed. We hebben dan wel onze wentijd nodig hé!